САЩ загуби с 0:1 от Уругвай и не успя да се

...
САЩ загуби с 0:1 от Уругвай и не успя да се
Коментари Харесай

САЩ приключи участието си в Копа Америка

САЩ загуби с 0:1 от Уругвай и не съумя да се класира за 1/4-финалите на Копа Америка. Домакинът в шампионата остана на трето място в група " С " с 3 точки. Напред не престават Уругвай и Панама.

Защитникът Матиас Оливера отбеляза единствения гол в мача, игран в Канзас Сити. Той бе прецизен в 66-ата минута. Следващият съперник на отбора на Марсело Биелса ще е Колумбия или Бразилия.

След провалянето от Панама Съединени американски щати се нуждаеше от наложителен триумф през днешния ден. Съставът не сътвори нито едно състояние до почивката, въпреки че в предни позиции играеха Кристиан Пулишич, Фоларин Балогун и Джовани Рейна.

В 27-ата минута Максимилиано Аруахо бе наложително заменен, заради контузия. В края на полувремето Балогун пострада при конфликт с вратаря на " албиселесте " Серхио Роше и също напусна, на негово място влезе Рикардо Пепи.

Дарвин Нунес пропусна чисто състояние за Уругвай в 37-ата минута. В 66-ата минута Мат Търнър отрази удар с глава на Роналд Араухо, само че пръв до топката стигна Оливера и я прати в мрежата.

Четвърт час преди края изстрел на Пулишич бе избит от голлинията. Успехът е първи за Уругвай над САЩ от 1993 година. " Урусите " не бяха печелили първите си три дуела в Копа Америка от 1959 година.
 Футболната федерация на Чили с искания към съдиите на Копа Америка
Футболната федерация на Чили с искания към съдиите на Копа Америка

Това се случва след нулевото тъждество с Канада и отпадането на Чили от турнира
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР